Bjordal ved Sognefjorden, to timer nord for Bergen

+47 995 26 834 / +47 481 35 050

post@nesheim-camping.no

+47 995 26 834 / +47 481 35 050

post@nesheim-camping.no

Aktiviteter

Bjordal er et fantastisk utgangspunkt for aktiviteter i flott vestlandsnatur. For en oversikt over aktivitetstilbud i Sogneregionen anbefaler vi et besøk til Fjordmap og Visit Sognefjord.

Fiske

Sognefjorden er i seg selv en severdighet og et eldorado for fiskeinteresserte. Her finnes det mellom annet brosme, lange, lyr, kveite og ikke minst sjøørret. Fuglsetfjorden, sidearmen av Sognefjorden hvor Nesheim Camping ligger, er særlig kjent for gode fangster, og vi har gjennom en årrekke huset fiskeentusiaster på jakt etter storfisken.

Området rundt Bjordal har et meget godt renommé i fiskemiljøet nasjonalt og internasjonalt. Her er noen historier fra entusiaster som har bodd hos oss, og som har opplevd fine dager med spennende fiske:

Sprek storsei og syngende sneller i Sognefjorden.
Langt nede i Sognefjordens dyp.
Lysingjakt i Sognefjorden.

Vi anbefaler også et besøk til våre facebooksider der vi med jevne mellomrom publiserer oppdateringer og bilder av gjestenes fangst.

Har du lyst til å fiske finnes det ikke et bedre utgangspunkt enn Bjordal!

Turer

Vestlandet er kjent for sitt dramatiske landskap med spektakulære utsikter. Bjordal ligger ved foten av Stølsheimen, et grønt og frodig område iblandet karrig høyfjellsterreng som nærmest byr på uendelige turmuligheter for små og store fjellvandrere.

I umiddelbar nærhet til Bjordal finnes det korte og lengre turløyper, både for de som ønsker en rolig spasertur og for de mest ivrige toppvandrerne. Spør oss, så gir vi tips til passende ruter ut fra dine ønsker!

UT finner du mange flotte turforslag rundt Bjordal, og i regionen generelt. Se også Fjordmap og Visit Sognefjord.